Супер промоција! Само сега на секоја платена нарачка, добивате бонус бесплатна кармичкa анализа, изработена специјално за Вас од астрологот Еила Астраи!
Што добивате од Еила Астраи, видете пример тука!

Еила Астраи (Eila Astrai)

 

Еилат Aстро Ѕирнете во иднина и испланирајте ги Вашите успеси преку професионална ѕвездена прогноза од индискиот астролог Еила Астраи - еден од најдобрите и истовремено најсигурни астролози во светот! Еила Астраи е еден од најголемите експерти во Индиската астрологија - Nadi, Nakshatras и Rasi, како и во модерната западна астрологија. Освен за класична индиска астрологија, Еилат уште од рана возраст пројавува интерес и кон други области на оваа древна наука, и со текот на времето учи го зајакнува знањето и го практикува. Таа е дипломиран индиски и светски познати астролог има завршено на International Academy of Astrology (IAA), која е една од најдобрите школи од оваа област во светот. Таа ги владее сите практики на модерната западна Астрологија и ги комбинира со древната Индиска и Кабалистички Астрологија. Поседува огромни знаења во Светската митологија (Грчка, Индиска, Скандинавска, Египетска, Мезоамериканска и Римска), кои и овозможуваат длабинско толкување на астролошките карти. Благодарение на незгаснатиот интерес кон оваа древна наука, таа, како и нејзините клиенти, постигнуваат успеси во работата, љубовта, здравјето и глобалната благосостојба.

Не се потпирајте се случајноста, нека планетите и ѕвездите Ви помагаат секој ден, потпрете се на докажан специјалист!

 

Еве кратко објаснување на практиките со кои Еила Астраи владее и ги применува :


Натална астрологија - ги проучува природата и судбината на човекот. Астролошката карта (роден хороскоп) се проценува според денот, часот и местото на раѓање на човекот и е апсолутно единствен за секој. Таа дава информации за ликот, талентите , квалитетите, слабостите, здравјето, финансии, семејството, професионалната реализација и социјалната положба. Ги објаснува главните настани во животот на човекот, проблемите со кои ќе се соочи, можностите за личен и духовен развој.


Предвидувaчка или  Претскажувачка астрологија -го разгледува влијанието на ѕвездите врз наталната карта на човекот во одреден период од неговиот живот. Овозможува да се направи предвидувања за претстојните настани. Периодите на кои се применува оваа астрологија обично се: ден, месец, три месеци, година и долгорочни. Главните методи кои се користат се промените на сончевата револуција како и прогресии и дирекции.


Астропсихологија - претставува комбинирање на астролошките методи со техниката на психолошка анализа. Во процесот на советување астропсихологот помага на човекот да се пронајде себеси, да ги реши проблемите во личниот живот, да се ослободи од комплексите, да ги препознае своите потенцијални можности. Астропсихологијата е како огледало во кое секој може да се погледне и објективно да ги види силните и слабите страни и да го поправи тоа што не му се допаѓа кај себе.


Медицинска астрологија - Во наталната астролошка карта можат да се видат сите слаби места, органи и системи во човечкиот организам. Ова овозможува навремено да се дијагностицираат болести и да се преземаат превентивни мерки, за да се избегнат компликациите. Благодарение на медицинската астрологија може да се најде најдобрата форма на третман, како и да се избере најсоодветното време за хируршки операции. Многу одамна Хипократ рекол дека оној кој не ја познава астрологијата, нема право да се занимава со лекување!


Синастрија или споредбена астрологија - една од најинтересните области во астрологијата кој овозможувајќи да се истражуваат односите меѓу двајца или повеќе луѓе. Одност може да биде помеѓу маж и жена, родител и дете, претпоставен и вработен, пријатели, љубовници и др. Наталните астролошки карти на партнерите се споредуваат една со друга и се истражуваат интеракции помеѓу нивните сонца, месецини и планети. Најпопуларна и најчесто користена анализа е она за односите и интеракции помеѓу сонцето на партнерите. Но тоа е далеку од доволно за да се направи сеопфатна проценка за сите можности и компликации кои произлегуваат од една врска. Комплетна синастрична анализа, изготвена од страна на професионален астролог може да помогне да се решат или спречат многу голем дел од проблемите кои се јавуваат во односите меѓу луѓето.


Кармичка астрологија - ги истражуваа причините кои доведоа до постоењето на одредени проблеми или состојби во одреден момент од животот на човекот. (зборот карма означува: закон за причината и последицата; буквално значи акција). Овој дел од астрологијата ги изучува подлабоките слоеви на човечкото битие. Може да даде ориентација во патот на еволутивниот развој, да ги открие духовните способности на човекот и кармички задачи и врски, кои треба да се решат во сегашноста.


Бизнис астрологија - овозможува да се даде одговор на многу од главните прашања поврзани со развојот на една компанија. Кога и каде да се регистрира фирма, кога е најповолен период за склучување на договори за земање кредит. Бизнис астрологија го истражува животниот циклус на фирмата и го синхронизира со глобалните циклуси на економска активност на пазарот. Одлични резултати може да даде и во изборот на директори и во создавањето на работна атмосфера и колегијалност.


Мундана астрологија - ги забележува и проучува процесите кои се одвиваат во државата (влада, претседател, избори, партии, финансии, армија, полиција, народ и др.) Мунданната астрологија ги истражува и политичките и економските односи меѓу земјите - влез во сојузи, пактови, објава на војна, склучување на мир, заеми.

Сите услуги на Horoskopi.mk се обезбедени и поддржани од Mobile Broomstick Holdings Solutions Ltd. Сите толкувања се лични и доверливи. Цена на SMS кон бројот141 951 е 106,20 МКД со ДДВ. Изработката на прогнозата од астрологот може да потрае 24 часа.Кога предвидувањето е готово ќе добиете бесплатен SMS.